Theoretisch bijscholing van twee dagdelen

45: - Advanced Driver Assistance Systems - (ook RIS) * inclusief praktijk en e-learning

bijscholing adas

Totaal vernieuwde bijscholing

45: ADAS is een theoretische bijscholing van twee dagdelen. Maar wel "nieuwe stijl". De VerkeersAcademie biedt namelijk twee vernieuwingen in de bijscholing: e-learning en praktijk. Omdat we menen dat bijscholing anders kan.

Voorafgaand aan de bijscholing krijg je toegang tot de e-learning. Daarin leer je aan de hand van leerstof, oefenvragen en animaties welke ADAS er zijn, er aan komen en wat er nog staat te gebeuren. Tijdens de bijscholing zelf worden de meest voorkomende systemen besproken.  Ook gaan we met elkaar ervaren hoe je als rijinstructeur je leerling kunt voorbereiden op het correct omgaan met deze systemen. Daarnaast demonsteren we in een Tesla de belangrijkste ADAS. Afwisselend, leerzaam, vernieuwend en vooral ook verfrissend.

Deelname aan de bijscholing geeft je toegang tot de twee modules van de opleiding tot "Erkend ADAS-instructeur". Loop voorop in je vakgebied en ben klaar voor de toekomst.

Duur 2 dagdelen
Lestijden 08:30 - 15:00 uur
Prijs € 299,-*

* Inclusief aan- en afmeldkosten IBKI, lunch en koffie en thee.

Nieuwegein vrijdag 10 april
Delft maandag 11 mei
Zwolle woensdag 27 mei
Nieuwegein vrijdag 10 juli
Zwolle woensdag 16 september
Nieuwegein vrijdag 9 oktober
Best dinsdag 10 november
Delft maandag 23 november
Amsterdam donderdag 10 december

Vanaf 7 personen verzorgen we deze opleiding op locatie. Bel hiervoor met ons hoofdkantoor in Nieuwegein: 030 - 604 25 14. Direct aanmelden voor deze bijscholing? Klik dan op aanmelden. Liever een ander onderwerp? Klik dan hier.

Reserveer nu je plekje